Te mooie foto's

“Ik wil even informeren naar de woningfotografie, mijn huis staat te koop en ik denk dat nieuwe foto’s nodig zijn, wilt u eens kijken op Funda?”Altijd leuk als iemand belt en helemaal als het een ‘probleemgeval’ is. Want het huis stond al 5 jaar te koop en in die tijd was de prijs met €30.000 verlaagd. En nog kwamen er geen kopers. Als verkoper wordt je dan moedeloos, je kunt niet verder met je nieuwe plannen en het huis opknappen voor de verkoop lijkt ook zinloos.

Gelukkig was er duidelijk ruimte voor verbetering bij de foto’s en een pakket met

360 graden foto’s en video zou nog zorgen voor een betere plaats op Funda.

Met dat plan bel ik terug. “Ja maar……werkt het ook voor mijn huis, dat is niet zo mooi hoor. De huizen die op je website staan zijn allemaal perfect, mijn huis is dat niet.”

We maken een afspraak en inderdaad het is niet het mooiste huis maar wel een ruim huis met veel mogelijkheden en een grote tuin. Ik ga aan de slag en gelukkig is ze heel blij met het resultaat. Ze plaatst het volgende bericht op mijn Facebookpagina: "Wat ben ik blij dat ik mijn huis heb laten fotograferen en filmen door Woningfotograaf Brabant. Mijn presentatie is nu helemaal top!  Dank je wel ik ben super blij met het resultaat, dit had ik veel eerder moeten doen."

Begin februari stond alles opnieuw op Funda en een maand later is het huis verkocht.

En zo kwam ik erachter dat mooie foto’s klanten ook kunnen afschrikken, werkelijk nooit bij stilgestaan. Dus laat u zich niet intimideren door de huizen op de website, elk huis ziet er beter uit met goede foto’s.

38 keer bekeken