Over Ria Keijzers - Woningfotograaf Brabant

Jaren geleden hoorde ik iemand  op de televisie zeggen:  "Ik heb het leukste werk van de wereld"'.

 

"Ha, ook een woningfotograaf" dacht ik nog. Hij bleek banketbakker te zijn.

Voor iedereen is het leukste werk blijkbaar iets anders. Voor mij is het woningfotografie.

Ik stap natuurlijk ook op een speciaal moment uw huis binnen. Alles is al opgeruimd en schoongemaakt, sfeervol ingericht en de bos bloemen staat op tafel. 

E ris soms ook verdriet om het verlies van een fijne woonplek maar ook  dan kan ik met mijn foto's zorgen voor een mooie herinnering.

Kortom ik heb het gevoel dat ik zinnig werk doe. Het huis breng ik zo mooi mogelijk in beeld zodat het veel mensen aan zal spreken en het zoveel mogelijk op zal brengen.

Met meer dan 10 jaar ervaring als full-time woningfotograaf weet ik hoe ik uw woning het best tot zijn recht kan laten komen.

Mijn expertise in woningfotografie gecombineerd met mijn achtergrond als industrieel ontwerper en ervaring als verkoopstylist zorgen voor een perfecte combinatie om te komen tot de best mogelijke presentatie.

Bekijk de voorbeelden om te zien of mijn werk u aanstaat, lees de reviews hieronder en neem gerust contact op voor meer informatie.

Graag tot ziens in uw huis.

Ria Keijzers

woningfotograaf

06 344 10 829

Wat klanten zeggen

Jan Pieter en Astrid 

In tegenstelling tot eerdere foto’s van ons huis op Funda, heeft Ria een eerlijk, warm en compleet beeld laten zien van onze woning.

Het was prettig om met Ria te schakelen: tijdens het fotograferen werkt ze professioneel, is duidelijk in wat ze nodig heeft en ze heeft oog voor detail.

Na plaatsing van de nieuwe foto’s van Ria op Funda, is ons huis na 5 weken verkocht.

Dorenda van den Avoort

Ria levert foto’s van hoge kwaliteit en weet precies vast te leggen wat belangrijk is voor een woningpresentatie. Daarbij heeft zij oog voor styling en detail. Ze houd zich aan afspraken, is flexibel en is een prettige persoon om mee samen te werken. Kortom een aanrader!

Guus Goorts

Ria is de professionaliteit zelve. Zowel het proces van afspraak maken, als het foto's maken zelf ging vlot en probleemloos. De foto's werden snel geleverd en zien er fantastisch uit.

 

Ria's tarieven liggen hoger dan de "gemiddelde" woningfotograaf en dat zie je in de foto's terug. Ik ben ervan overtuigd dat goede fotografie zich voor elk huis dubbel en dwars terugbetaalt.

Thars Duijnstee

We zijn blij dat we de foto's door een professional hebben laten maken en zeker door Ria. het is prettig te werken met iemand die duidelijk veel ervaring heeft.

Nora van Schijndel

Bedankt voor de mooie foto's, ik ben er erg blij mee! Ik heb prettig met je gewerkt, Je bent rustig en kijkt met een professionele blik zonder te oordelen. Ik zal je dan ook van harte aanbevelen aan anderen.

Ruud de Regt

Na een prijsverlaging zonder effect zijn we afgegaan op het advies van Ria en hebben een heel nieuwe presentatie laten maken. En met succes, het huis is binnen een week verkocht!

Rosalie Tamminga

Ria is een kordate vrouw met veel ervaring die snel ziet hoe een ruimte het beste uitkomt. Ze maakt mooie foto's met leuke invalshoeken zonder dat de foto's een vertekend beeld geven. 

Manon van Amelsvoort

Voor de verkoop van onze woning hebben wij Ria van Woningfotograaf Brabant ingeschakeld.

We hebben tijdens het maken van de foto’s prettig samen gewerkt.

Haar professionele aanpak en expressie van de foto’s hebben er toe geleid dat onze woning binnen twee weken verkocht was.

Peter Santegoets

Bedankt voor de goede service. Je was professioneel en snel met een mooi resultaat. Op naar een snelle verkoop!

                                                                                              Algemene voorwaarden    Privacy overeenkomst    KvK 20160531

  • Black Instagram Icon