Ria Keijzers - Woningfotograaf Brabant

Jaren geleden hoorde ik iemand  op de televisie zeggen:  "Ik heb het leukste werk van de wereld"'.

 

"Ha, ook een woningfotograaf" dacht ik nog. Hij bleek banketbakker te zijn.

Voor iedereen is het leukste werk blijkbaar iets anders. Voor mij is het woningfotografie.

Ik stap natuurlijk ook op een speciaal moment jullie huis binnen. Alles is al opgeruimd en schoongemaakt, sfeervol ingericht en de bos bloemen staat op tafel. 

Er is soms ook verdriet om het verlies van een fijne woonplek maar ook dan kan ik met mijn foto's zorgen voor een mooie herinnering.

Kortom ik heb het gevoel dat ik zinnig werk doe. Het huis breng ik zo mooi mogelijk in beeld zodat het veel mensen aan zal spreken en het zoveel mogelijk op zal brengen.

Mijn expertise in woningfotografie gecombineerd met mijn achtergrond als industrieel ontwerper en ervaring als verkoopstylist zorgen voor een perfecte combinatie om te komen tot een mooie  presentatie.

Zoals te lezen is in de reviews zijn klanten vooral blij dat ik mooie maar ook realistische foto's maak.

Wilt u meer weten?  neem gerust contact op voor uitleg en extra informatie.

Graag tot ziens in uw huis.

Ria Keijzers

06 344 10 829

portret zw wk.jpg
Wat klanten zeggen
Etudestraat (8 van 37).JPG

Jan Pieter en Astrid 

In tegenstelling tot eerdere foto’s van ons huis op Funda, heeft Ria een eerlijk, warm en compleet beeld laten zien van onze woning.

Het was prettig om met Ria te schakelen: tijdens het fotograferen werkt ze professioneel, is duidelijk in wat ze nodig heeft en ze heeft oog voor detail.

Na plaatsing van de nieuwe foto’s van Ria op Funda, is ons huis na 5 weken verkocht.

kantoor.JPG

Dorenda van den Avoort

Ria levert foto’s van hoge kwaliteit en weet precies vast te leggen wat belangrijk is voor een woningpresentatie. Daarbij heeft zij oog voor styling en detail. Ze houd zich aan afspraken, is flexibel en is een prettige persoon om mee samen te werken. Kortom een aanrader!

portfolio-26-sm.jpg

Guus Goorts

Ria is de professionaliteit zelve. Zowel het proces van afspraak maken, als het foto's maken zelf ging vlot en probleemloos. De foto's werden snel geleverd en zien er fantastisch uit.

 

Ria's tarieven liggen hoger dan de "gemiddelde" woningfotograaf en dat zie je in de foto's terug. Ik ben ervan overtuigd dat goede fotografie zich voor elk huis dubbel en dwars terugbetaalt.

Koestraat-20.jpg

Thars Duijnstee

We zijn blij dat we de foto's door een professional hebben laten maken en zeker door Ria. het is prettig te werken met iemand die duidelijk veel ervaring heeft.

Basis (51 van 468).jpg

Nora van Schijndel

Bedankt voor de mooie foto's, ik ben er erg blij mee! Ik heb prettig met je gewerkt, Je bent rustig en kijkt met een professionele blik zonder te oordelen. Ik zal je dan ook van harte aanbevelen aan anderen.

header-services2.jpg

Ruud de Regt

Na een prijsverlaging zonder effect zijn we afgegaan op het advies van Ria en hebben een heel nieuwe presentatie laten maken. En met succes, het huis is binnen een week verkocht!

Koestraat-25.jpg

Rosalie Tamminga

Ria is een kordate vrouw met veel ervaring die snel ziet hoe een ruimte het beste uitkomt. Ze maakt mooie foto's met leuke invalshoeken zonder dat de foto's een vertekend beeld geven. 

Koestraat-1.jpg

Manon van Amelsvoort

Voor de verkoop van onze woning hebben wij Ria van Woningfotograaf Brabant ingeschakeld.

We hebben tijdens het maken van de foto’s prettig samen gewerkt.

Haar professionele aanpak en expressie van de foto’s hebben er toe geleid dat onze woning binnen twee weken verkocht was.

Ivar 's-Hertogenbosch

Ria is een erg professionele en kundige fotograaf.  Dankzij de nuttige tips op voorhand en de uitgebreide shoot, hebben we prachtige - maar wel realistische - foto's van ons appartement. We zijn erg blij dat we voor Woningfotograafbrabant hebben gekozen.